Zeg het eens niet met een bloemetje

Verras jouw secretaresse met een orignieel cadeau

Kantoorartikelen

Als je nu nog op zoek bent naar een origneel cadeau voor jouw secretaresse ben je natuurlijk een beetje te laat. Maar je kan er dan maar extra vroeg bij zijn voor volgend jaar. Op de derde donderdag van de maand april is het namelijk weer zover. Hou 16 april al maar vrij in je agenda! Wij helpen je alvast om een trendy cadeautje te vinden.

Wij hebben in ons gamma verschillende leuke spulletjes en hebbedingetjes. Dat gaat van originele keukenspulletjes tot leuke fotookaders. Wij zijn al jaren gepassioneerd en gespecialiseerd in fotokaders. Dus waarom geef je haar geen leuk fotokader cadeau? Een leuk kader voor een foto van het gezin is altijd een leuk cadeau. Wij kunnen ook fotokaders op maat maken indien u niet de goede grootte vindt.

'Diamonds are a girl's best friend'. We kennen het allemaal. En wij van btcnv.be hebben hier dan ook op ingespeeld. Zoals je misschien al gelezen hebt op onze startpagina, verkopen wij leuke juwelenhouders. We hebben verschillende vormpjes, van bomen tot jurken. Allemaal bieden ze voldoende ruimte aan om veel juwelen aan te hangen.

Leuke vuilbakjes

Vind hier het ideale vuilbakje waarmee je de keuken of kantoor netjes houdt.

Niets zo enerverend als werken in een vuile omgeving. Als je op kantoor werkt of in de keuken eten klaarmaakt, wil je dat het er netjes bijligt. Maar vind je niet de vuilbak die je zoekt? Wij hebben in ons gamma verschillende vuilnisemmers met een originele look.

Wij hebben twee trendy afvalemmers van Umbra. De emmers zijn verkrijgbaar in het wit en groen en zijn afgewerkt in hout. Een hele leuke emmer voor op kantoor dus! Ooit als eens afval in een kers weggegooid? Of in een groot drinkblik? Wij hebben twee originele vuilbakken die altijd leuk staan in de keuken!

Ben je dus op zoek naar een originele, grappige en trendy vuilnisbak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!